Vervuilde douchegootjes
verleden tijd!

Vervuilde douchegootjes, dé nummer 1 ergernis in de badkamer. En het schoonmaken ervan is niet het leukste klusje! Maar, dit is definitief verleden tijd dankzij de vernieuwde Easy Drain die zichzelf schoonhoudt. En ik heb onderzocht of het ook écht zo is. Ga je met me mee? Ik laat het je zien!

DEZE WINACTIE LOOPT BIJNA AF DUS DOE NOG SNEL MEE!

Easy Drain logo

Super eenvoudig, maar enorm effectief

De keren dat ik een vraag heb gekregen over vervuilde douchegootjes, het is écht niet meer op twee handen te tellen. Logisch natuurlijk, want we maken er dagelijks gebruik van. En woon je met je hele familie in één huis, nou, ga maar na wat die douchegootjes allemaal te verduren krijgen!

Dus, toen ik van Jeroen Kruit, van Easy Drain, een mailtje kreeg over de mogelijke oplossing voor dit probleem, was ik natuurlijk blij verrast. Zou er écht een douchegootje bestaan dat mooi schoon blijft en onderhoudsarm is? Ik was natuurlijk heel erg benieuwd!

Nou, dat wil ik dan wel eens zien!

Jeroen heeft mijn aandacht zeker weten te pakken met zijn e-mail. Want stel je voor dat het echt zo is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je douchegootje. Nu zul je zeggen: “Marja, serieus, is dit wel zo’n belangrijk onderwerp?”

Misschien niet voor jou, tot je opeens problemen krijgt met zware vervuiling! Wist je bijvoorbeeld dat we gemiddeld zo’n 9 minuten onder de douche staan en dat er zo’n 65 liter per douchebeurt wordt gebruikt? Nou, dan wil je wel dat je douchegootje goed werkt!

Video afspelen

Gemak dient de mens, toch?

We hebben allemaal wel wat beters te doen dan op onze knieën in de badkamer zitten om de sifon van de douchegoot schoon te maken! Dus Jeroen, vertel het me maar. Ga je me verlossen van deze onaangename bezigheid? Ik ben inmiddels aangekomen bij Easy Drain in Deventer en op zoek naar hem én z’n douchegootje. Heel erg benieuwd naar zijn uitleg over hoe dit precies werkt.

Video afspelen

Op bezoek in Deventer

De nieuwe Easy Drain Compact Clean met Dryphon techniek (pfff, dat is een mondvol zeg!) is te zien in Deventer. Ik ga op bezoek bij de distributeur om met eigen ogen te zien wat die techniek nu precies doet. Jeroen legt me helemaal uit hoe het werkt én hoe je dit thuis ook kunt toepassen in je badkamer.

“Maar Jeroen, als ik dat ook wil hebben, moet ik dan mijn hele badkamer gaan verbouwen?

Voorbeeld in de praktijk

Ik moet toegeven: ik ben erg onder de indruk. Maar hoe ziet het eruit in de praktijk? Is het al uitgetest in een huis of hotel. En scheelt het echt met schoonmaken? Jeroen neemt mij mee naar het Van Der Valk Hotel Schiphol. Nou, daar zal het zeker goed getest zijn, want daar komen iedere dag zoveel gasten die een douche nemen.

Een goede plek om de proef op de som te nemen!

Dagelijks intensief gebruik

Van Der Valk Schiphol is een drukke locatie. Daar kun je dus goed zien hoe én of de Easy Drain z’n werk doet. Maar liefst 673 kamers heeft dit hotel. Pffff, moet je nagaan hoe vaak daar de douche gebruikt wordt! Maar, ook hier hebben ze niet het hele hotel hoeven ombouwen om de badkamers te voorzien van de nieuwe onderhoudsarme techniek. Dit is gebeurd met de handige ombouwset.

Het verschil? Volgens Wesley Griffioen, hoofd technische dienst, scheelt het enorm veel tijd voor de schoonmaakploeg. Zij kunnen het weten, want als je zoveel kamers iedere dag spik en span moet houden, dan kun je die extra tijd wel goed gebruiken!

Video afspelen

Meer afvoer, minder reiniging

Easy Drain introduceert de nieuwe generatie Compact Clean douchegoten met Dryphon® techniek. Dryphon is een “droge” sifon die het schoonmaken minimaliseert en zorgt voor een verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut!

Minder onderhoud

Zorgt ervoor dat water met hoge snelheid doorstroomt, zodat vuil en haren zich niet kunnen hechten. Hierdoor wordt schoonmaken tot een minimum beperkt.

Meer capaciteit

Biedt een aanzienlijke verbetering van de afvoercapaciteit, tot 60 liter per minuut, wat alle standaard vereisten en voorschriften overtreft.

Geen nare geurtjes

Het speciale hightec siliconen membraan laat water razendsnel door én sluit de opening meteen weer af, waardoor geen nare geurtjes naar boven komen.

DEZE WINACTIE LOOPT BIJNA AF DUS DOE NOG SNEL MEE!

EASY DRAIN COMPACT CLEAN

Maak kans op één van de ombouwsets

Vervuilde douchegootjes, het is écht verleden tijd met de Easy Drain met Dryphon techniek. Ik ben erg onder de indruk. En ik mag maar liefst 5 gratis ombouwsets weggeven!

Dus wil jij kans maken op één van die mooie ombouwsets? Vul dan hieronder je gegevens in.
Maar, let op. Je moet al gebruik maken van een Easy Drain douchegootje in je badkamer. Heb je een Easy Drain Compact, een Easy Drain Multi, óf een Easy Drain Aqua met Multi techniek? Dan kun je de ombouwset gebruiken en je oude douchegoot upgraden naar een douchegoot met deze onderhoudsarme techniek, zodat ook jij straks geen last meer hebt van vervuilde gootjes! 

DEZE WINACTIE LOOPT BIJNA AF DUS DOE NOG SNEL MEE!

Naar boven