WC schoonmaken en schoonhoudenvideo

WC schoonmaken in anderhalve minuut

De wc schoonmaken, het is iets dat ik iedere dag doe. Maar hoe en hoe vaak zou je het moeten doen? Ik leg je precies uit hoe jij je wc hygiënisch schoon krijgt én houdt.
Oven schoonmaken magnetron schoonmakenvideo

Oven schoonmaken en magnetron schoonmaken met maar één ingrediënt!

Je oven schoonmaken of je magnetron schoonmaken? Met deze tip is het letterlijk zo gepiept. En je hoeft er maar de helft van de tijd zelf bij te zijn!
Hondenharen verwijderenvideo

Hondenharen verwijderen uit de vloerbedekking

Hondenharen zijn stug en daardoor moeilijk op te zuigen. Maar met deze tip wordt hondenharen verwijderen werkelijk een fluitje van een cent!
TV scherm schoonmaken met theevideo

TV scherm schoonmaken zonder beschadigingen

Het tv scherm schoonmaken zonder dat je deze beschadigt? Ik heb dé oplossing hiervoor. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een watje en een kopje thee.
Opruimen en weggooienvideo

Spullen opruimen en weggooien

Opruimen en weggooien, we moeten er allemaal wel eens aan geloven. Voor je het weet staat je huis vol met spulletjes, maar ik heb een snelle oplossing hiervoor!
Badkamer schoonmaken kalkaanslag verwijderenvideo

Badkamer schoonmaken en kalkaanslag verwijderen

De badkamer schoonmaken is belangrijk, want wie wil er zich nu in een vieze badkamer wassen? Als we dan toch bezig zijn kunnen we direct ook kalkaanslag verwijderen.
Vaatwasser schoonmakenvideo

Vaatwasser schoonmaken én schoonhouden

De vaatwasser schoonmaken, hoe doe je dat? Ik heb drie makkelijke tips die je direct kunt gebruiken om je vaatwasser niet alleen schoon te maken, maar ook schoon te houden!
Ramen wassenvideo

Ramen wassen en streeploos schoonmaken

Ramen wassen, keuken kastjes schoonmaken, ieder oppervlak heeft het juiste sopje nodig. De fout die we vaak maken is dat we te veel schoonmaakmiddel gebruiken!
Snelle schoonmaaktips

Schoonmaaktips voor drukke mensen

Schoonmaaktips heb ik ook voor drukke mensen. Want ook al heb je weinig tijd, sommige dingen zijn té belangrijk om te laten liggen.
Schoonmaken met baking soda

Schoonmaken met baking soda

Schoonmaken met baking soda is een alom bekend schoonmaakfenomeen. Maar wat kun je allemaal met dit wondermiddel doen? Ik heb wat tips!

Meest gelezen