fbpx

Natuurlijke luchtverfrisser maken voor twee weken frisheid!

Natuurlijke luchtverfrisser
Zelf een natuurlijke luchtverfrisser maken die twee weken lang je huis voorziet van een heerlijke geur. Dus geen nare chemische middeltjes, maar gewoon puur natuur!
Alles wat je daarvoor nodig hebt is citrusfruit, zoals een sinaasappel, en wat kruidnagel. Je steekt de kruidnagel op verschillende plekken in het fruit en je merkt direct dat er een geur vrijkomt die heel fris en huiselijk aanvoelt. De combinatie werkt gegarandeerd. En je kunt er samen met je kinderen leuke figuurtjes van maken. Een gezichtje, en dier of wat ze maar willen. Je kinderen kunnen er uren plezier aan beleven. Let maar op! Leg het fruit dat klaar is op de fruitschaal en voila, twee weken lang genieten van een natuurlijke luchtverfrisser waar geen nare middeltjes aan toe zijn gevoegd.

Meer handige tips?

Op zoek naar meer handige tips en weetjes voor het huishouden? Bekijk mijn Grote Super Sopgids! En, met de handige Vlekkenwijzer in mijn boekje heb je voor iedere vlek een oplossing.
deel deze tip:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Vergelijkbare berichten

Efficiënt schoonmaken

Efficiënt schoonmaken, mijn 8 tips

Efficiënt schoonmaken, hoe doe je dat? Ik heb 8 handige tips die je daarbij kunnen helpen en die je schoonmaaktijd aanzienlijk verkorten!

Tapijt schoonmaken

Je tapijt schoonmaken doe je zo!

Je tapijt schoonmaken, het kan soms een lastige klus zijn. Maar vrees geen vrezen, want ik heb enkele tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Nieuwsbrief
.
advertentie
Marja-profiel-transparant

Ik maak gebruik van cookies om je website ervaring te verbeteren.
Als je dit niet wilt, klik dan op weiger.