Stickers verwijderen van glas of hout

Stickers verwijderen met lampolie
Als we stickers verwijderen blijven er meestal stickerresten achter. Daarom heb ik een heel makkelijke tip om de resten in een handomdraai weg te krijgen.
Video afspelen

Stickerresten, het is heel storend en heel lastig om zo met je nagel te verwijderen. Dat geldt niet alleen voor je tafel, je raam of je muur. Ik erger me ook altijd rot aan prijsstickers die je er nooit in één keer vanaf krijgt. Maar, de oplossing om stickers te verwijderen, zonder dat er ook maar één restje achterblijft is heel makkelijk.

Stickers verwijderen met lampolie

Nou, je ziet het al: lampolie. Het is dé oplossing voor het verwijderen van stickers. Of dit nu op hout is of op glas, waar het ook zit, het gaat er vanaf. Wat je moet doen is een wattenschijfje dopen in lampolie. Vervolgens dep je dit op de plek waar de stickerresten zitten en dan zul je zien dat het zo loskomt van de ondergrond. Misschien moet je het even laten intrekken als de sticker er al een tijdje op heeft gezeten. Maar ook dan zal het lukken! Makkelijk toch?

Blijf op de hoogte!

Nou, ik hoop natuurlijk dat jullie wat aan mijn tip hebben gehad. Ik ben ook weer heel benieuwd naar jullie eigen tips en tricks. Maar nog belangrijker: heb je een vraag? Deel die dan op mijn Facebook pagina. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Vind ik ook leuk 🙂

Boodschappenlijstje

Voor wie nog even wil weten welke spullen ik gebruikte in de video, dit is mijn boodschappenlijstje:

👉 Lampolie: http://bit.ly/lampolie
👉 Wattenschijfjes: http://bit.ly/wattenschijfje

deel deze tip:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Vergelijkbare berichten

Kunstgras kopen

Kunstgras kopen? Lees dit eerst!

Kunstgras, je houdt ervan of je haat het. Maar het heeft wel verdomd veel voordelen als je geen tijd hebt voor al dat onderhoud.

CV problemen verhelpen

Problemen met de CV verhelpen

Hoe verhelp je de meest voorkomende problemen met je CV, zonder dat je daar meteen iemand voor hoeft te bellen? Ik heb een paar tips.

Nieuwsbrief
.
advertentie
Marja-profiel-transparant

Ik maak gebruik van cookies om je website ervaring te verbeteren.
Als je dit niet wilt, klik dan op weiger.