fbpx

Er warmpjes bij zitten deze herfst

Er warmpjes bij zitten
Wie wil dat niet? Er gewoon lekker warmpjes bij zitten in je tuin. Daarom heb ik onlangs terrasverwarming aangeschaft voor in mijn tuin.

Tja, ik denk dat we mogen zeggen dat de zomer toch wel al voorbij is. Ik vind het in ieder geval alles behalve warm! Maar ik wil wel nog zo lang mogelijk van mijn leuke tuin genieten.

Geef mij maar verwarming

Een kaarsje aansteken, hoe leuk ik ze ook vind, is echt niet genoeg als ik er nog lekker warmpjes bij wil zitten. Ik zeg: tijd voor heuse terrasverwarming. Laatst was ik bij een vriendin lekker wat gaan eten en toen we druk kletsend opeens in de gaten kregen dat het toch al best laat was én koud, toen drukte ze even op een knopje en oooooooh, het was heerlijk! Nou, dat bracht me op het idee om er ook één aan te schaffen.

Waar plaats je het?

Maar waar moet je op letten bij het kopen van een verwarming voor je terras? Allereerst is belangrijk te kijken naar wat voor soort overkapping je hebt en hoe groot die is. Dat wil zeggen, als je die hebt natuurlijk. In de meeste gevallen kun je het beste een terrasverwarmer met een metalen behuizing kiezen. Die kun je veilig buiten gebruiken. Ook een afstandbediening is handig, want dan kun je de terrasheater hoog ophangen en onbezorgd genieten van een warm en comfortabel buiten zijn.

Voldoende warmte

Let bij het plaatsen ook op de plek waar je de terrasverwarming plaats. Hou rekening met zaken als wind. Is het winderig in je tuin? Op zich is dat niet erg, toch zal de kracht van de warmte iets afnemen. Dus kun je een plek uitzoeken waar het de minste wind vangt? Doe dat dan zodat je optimaal kunt genieten van die lekkere warme lucht.

deel deze tip:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Vergelijkbare berichten

CV problemen verhelpen

Problemen met de CV verhelpen

Hoe verhelp je de meest voorkomende problemen met je CV, zonder dat je daar meteen iemand voor hoeft te bellen? Ik heb een paar tips.

Goud en zilver schoonmaken doe je zo

Goud en zilver schoonmaken doe je zo

Gouden sieraden schoonmaken, ik heb daar een heel makkelijk trucje voor. Goud kan namelijk best vies worden en we willen dat het bling blinkt!

Kerrievlekken verwijderen

Kerrievlekken verwijderen doe je zo

Kerrievlekken verwijderen is makkelijker dan je denkt. De kleur van de geelwortel die erin zit is heel hardnekkig. Toch is er één methode die goed werkt!

Nieuwsbrief
.
advertentie
Marja-profiel-transparant

Ik maak gebruik van cookies om je website ervaring te verbeteren.
Als je dit niet wilt, klik dan op weiger.