Kalkaanslag verwijderen in de badkamer

Kalkaanslag verwijderen in de badkamer is net als je auto wassen. Deze handige schoonmaaktip met Turtle Wax zorgt er namelijk voor dat kalk geen kans meer krijgt!
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Water veroorzaakt kalkaanslag, dus als je kunt voorkomen dat water zich hecht aan de tegels van je douche, dan krijgt kalk geen kans. Ik heb ontdekt dat Turtle Wax daar écht ideaal voor is! Want wat het voor je auto doet, doet het ook voor je badkamer. Na een behandeling met de wax glijdt het water namelijk direct weg.

Kalkaanslag geen kans

Het is heel eenvoudig. Wrijf de tegels van je badkamer in met wat Turtle Wax en wrijf het direct goed uit. Als je nu de douche erop zet zul je zien dat het water zich niet vasthecht aan de muur maar gewoon wegglijdt. Als het water achterblijft vormt zich kalkaanslag en dat willen we niet hebben. Je zult zien dat het super goed werkt!

Scheerschuim op je spiegel

Nu we toch in de badkamer staan heb ik nog een tip, namelijk met scheerschuim. Je kent het waarschijnlijk wel: beslagen spiegels. Je komt de douche uit en moet met je handdoek eerst de spiegel schoonwrijven. Dit kun je voorkomen met scheerschuim. Wrijf je spiel in met wat scheerschuim, wrijf dit direct uit én klaar is Kees, of in dit geval Marja. Geen beslagen spiegels meer. Wel zo handig! Maar let wel op dat je scheerschuim gebruikt en geen scheergel. In scheerschuim zit namelijk aluin, een zuiveringszout. En dat zit niet in gels met allerlei heerlijke geurtjes.

Meer handige tips?

Wil je meer handige tips en tricks voor het huishouden? Mijn Grote Super Sopgids staat er vol mee! En, met de handige Vlekkenwijzer in mijn boekje heb je voor iedere vlek een oplossing.