HG ECO en Marja met alle producten

Marja test de nieuwe HG ECO producten

Test ook de nieuwe
HG ECO producten!

Ik heb de nieuwe eco producten van HG uitgeprobeerd en ik ben overtuigd! Nu jij nog. Klik snel op de knop hieronder en ontdek meer!

Nu verkrijgbaar bij

HG Eco collectie

Ongekende ECO-power voor een duurzaam resultaat

Tja, wat kan ik zeggen. Ik sta absoluut versteld van de schoonmaakpower van deze eco producten. Toen HG mij benaderde met de vraag of ik de nieuwe productlijn wilde testen, was ik eerlijk gezegd een beetje skeptisch. HG ECO is niet het eerste ‘milieuvriendelijke’ schoonmaakmiddel dat ik heb uitgeprobeerd. En iedere keer kwam ik teleurgesteld uit een test.

Veel producten claimen ecologisch te zijn, maar als je vervolgens een halve fles moet gebruiken om een beetje resultaat te krijgen. Nou, dat noem ik niet milieuvriendelijk. Sterker nog, dat noem ik heel milieubelastend. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs. Veel ecologische merken zijn namelijk een stuk minder vriendelijk voor je portemonnee!

Je kunt dus rustig zeggen dat ik heel kritisch naar de nieuwe HG ECO producten heb gekeken. Maar wow, wat een schoonmaakpower zit er in deze flesjes! Plus je hebt er maar heel weinig van nodig. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. En de geur is heerlijk fris! Geen zware parfums of andere maskerende dampen.

Maar ja, ik kan van alles roepen. Het beste is om het zelf uit te proberen. Dan kun je het met eigen ogen zien én ervaren. Kun je niet wachten? Dan moet je gewoon naar een Jumbo supermarkt bij jou in de buurt gaan, want daar staan alle producten vanaf nu voor je klaar.

Marja test de ECO-power van de
de nieuwe glasreiniger

Er is maar één manier om erachter te komen of de nieuwe HG ECO producten ook écht doen wat ze beloven: door ze te testen! Ik heb vijf middelen uitgekozen om de proef op de som te nemen. Deze week test ik de HG ECO glasreiniger.

Het resultaat is absoluut verbluffend! Klik hier op de video om mijn test te bekijken én om mijn streeploos schone ramen met eigen ogen te zien. Dit product mag in ieder geval blijven!

Video afspelen

De HG ECO filosofie

HG ECO is gemaakt van grondstoffen die minder belastend zijn voor het milieu en de verpakking is ook nog eens gemaakt van 100% recyclebare materialen.

Met de HG ECO-lijn wil HG je de mogelijkheid bieden om een keuze te kunnen maken voor:  een ecologisch of regulier product van HG. HG ECO is speciaal ontwikkeld en samengesteld met dezelfde schoonmaakkracht en effectiviteit die je van ze gewend bent. Alleen nu milieuvriendelijker.

De HG ECO producten zijn:

Verder worden alle HG ECO producten geproduceerd bij HG in Nederland. Hierdoor is geen extra transport nodig. Ook worden de verpakkingsmaterialen voor het vervoer gemaakt van 100% gerecycled én recyclebaar materiaal.

Helaas, de HG ECO winactie is voorbij!

Je kunt je niet meer inschrijven voor de winactie van HG ECO. Maar, niet getreurd want er gaan zeker nog meer winacties komen. Als je je hieronder inschrijft voor mijn maandelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van nieuwe acties, kortingen én mijn laatste Super Soptips. Uitschrijven is natuurlijk altijd weer mogelijk.