Marja Test: Vlekken verwijderen met StainAway vlekkendoekjes

Kun je verschillende soorten vlekken verwijderen met slechts één doekje? Bloed, rode wijn, koffie. Het zou té mooi voor woorden zijn! Maar StainAway zegt dat hun doekje het kan en Marja gaat het testen!
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0

Ik word regelmatig gevraagd wat ik van bepaalde (nieuwe) producten vind. Werken ze goed? Doen ze wat ze claimen? Hoe makkelijk of ingewikkeld zijn ze in gebruik? Om mijn ervaringen met jullie te delen én om te kijken welke producten wel en niet werken, ga ik vanaf nu maandelijks een product testen. Ik doe dat onbetaald, want ik wil jullie volledig onafhankelijk kunnen vertellen wat ik van bepaalde producten vind. Doen ze wat ze claimen, dan krijgen ze van mij de lof die ze verdienen. Maar kloppen de claims niet dan zal ik dat zeker ook zeggen!

Vlekken verwijderen met StainAway

Twee weken geleden werd ik benaderd door het bedrijf StainAway of ik hun product wilde testen. Ik moet eerlijk toegeven, ik had nog nooit van het product gehoord, maar was wel direct heel nieuwsgierig. Al jaren ben ik op zoek naar een schoonmaakproduct dat doet wat StainAway claimt te doen: hardnekkige en moeilijke vlekken verwijderen met enkel een doekje óf een vloeistof die je op de vlek spuit. Dus ik was heel benieuwd natuurlijk. Zou het werken? Of zijn dit de zoveelste producten die mij hierin gaan teleurstellen? Stuur maar op, dan ga ik kijken én delen wat ik er echt van vind. En zo geschiedde.

Als er één vlek hardnekkig is dan is het wel rode wijn. Zout, witte wijn, iedereen heeft wel een methode om het op te lossen, maar zodra het gebeurt dan raken we in paniek. Maar de bewezen oplossing is dit kleine doekje. Ik garandeer je, het werkt echt!

StainAway producten in artikel

Zacht voor kleding én milieu!

Uiteraard heb ik bij de test ook goed gekeken naar de andere kenmerken van het product. Want als het werkt, maar je jurk of trui brand weg waar je bij staat, dan hebben we natuurlijk een probleem! Om te beginnen pakt StainAway de volgende vlekken aan:

  • Rode wijnvlekken
  • Bloedvlekken
  • Aardbeijenvlekken
  • Koffievlekken
  • Ketchupvlekken
  • Soja-sausvlekken
  • Balsamico vlekken
  • Vetvlekken verwijderen
  • Cosmetica vlekken
  • En nog veel meer lastige vlekken!

Indrukwekkend toch? Verder is het vrij van chloor en bleekmiddelen. Veilig dus als het gaat om je gekleurde kleding. En als laatste is het middel volledig biologisch afbreekbaar.

Mijn oordeel over StainAway

Zoals je kunt zien in mijn test probeer ik het product bij een rode wijnvlek én een fruitvlek. Laat me je vertellen: het werkt! Ik was en ben eigenlijk nog steeds heel prettig verbaasd. Van te voren was ik sceptisch, maar de vlekkendoekjes én de vlekkenvloeistof hebben me overtuigd. Koffievlekken heb ik ook aangepakt, maar die heb ik uiteindelijk niet in de video laten zien. Het werd anders té lang. Maar ook die vlekken kwamen er zonder moeite uit. Het product is handzaam, makkelijk in gebruik. En prijstechnisch ben ik eigenlijk ook heel erg tevreden. Wat mij betreft dus een en al lof voor StainAway. Jullie hebben er een fan bijgekregen! Van mij krijgt StainAway een dik verdiende 9 uit 10.

Blijf op de hoogte!

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Heb jij het al getest? Laat hieronder een berichtje achter of deel je ervaringen op mijn Facebook pagina. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Vind ik ook leuk 🙂

Boodschappenlijstje

Voor wie nog even wil weten welke producten ik precies heb getest in deze testvideo, dit is mijn boodschappenlijstje:

👉 StainAway vlekkendoekjes: http://bit.ly/38or1p6
👉 StainAway vlekkenvloeistof: http://bit.ly/2LAnmLq
👉 StainAway doekjes en vloeistof: http://bit.ly/2RzffT1

Bekijk hier mijn tip!