Stinkende was weer heerlijk fris laten ruiken

Stinkende was is het laatste wat je wil. Want niets is zo lekker als fris ruikende kleding. Daarom test ik de nieuwe HG ECO wasmiddeltoevoeging tegen stinkende was.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Je hebt er zo naar uitgekeken: een heerlijk ruikende schone was die je kunt uithangen of in de droger kunt gooien. Kun je eindelijk weer je lievelingsblouse aan morgen. Nou, mooi niet dus! Je opent de deur van je wasmachine en ja hoor, je ruikt het al. Die muffe geur van de stinkende was komt je tegemoet. Bah! Wat is er toch aan de hand? Tja, goede vraag, want het kan van alles zijn.

Vervuilde wasmachine

Misschien is het wel je wasmachine die niet goed is onderhouden? Misschien heb je de wasmachine wel te vol gedaan? Of zou het kunnen zijn dat het te lang in de machine heeft gelegen na het wassen? Wellicht zitten er nog transpiratiegeuren in je kleding die er maar niet uit willen. En anders die theedoeken die je al een week lang in de wasmand hebt laten liggen voordat je ze ging wassen.

Wat kun je doen tegen stinkende was?

We wassen gelukkig graag in Nederland en dat merk ik ook iedere week weer op mijn Facebookpagina, website én YouTube kanaal! Jullie stellen er veel vragen over, maar hebben ook tal van antwoorden. Dit laat zien dat er ook duizend en één oplossingen zijn voor allerhande problemen. Maar die vieze geur in je was, is een lastige.

Ik voeg altijd een kopje natuurazijn toe aan mijn hoofdwas en wasverzachterbakje. Echter zelfs de natuurazijn kan niet alles aan. Ja, azijn neutraliseert geurtjes, maar er zijn geurtjes die heel hardnekkig zijn. Daarom ben ik heel benieuwd of de HG ECO wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed het verschil kan maken! Als dat zo is, is dat een uitkomst!

Win een gratis HG ECO pakket!

HG ECO en Marja met alle producten

Testresultaten

Al ruikend aan het product, ruik ik gelukkig geen parfums. Het is heel neutraal. En wat super handig is, is dat de dop van de verpakking ook direct een maatbeker is. Dus, daar strooi ik het poeder in tot de aangegeven hoeveelheid. Dit voeg ik toe aan het hoofdwasmiddelbakje en laat de machine gewoon draaien.

Het resultaat

Nadat mijn wasje klaar is doe ik het in de droger. En zodra het klaar is controleer ik het op de geurtjes. Ik had een aantal zwaar vervuilde theedoeken en handdoeken die ik expres voor de test een week lang had laten liggen. Nou die roken een partij muf voordat ik ze in de wasmachine gooide. Maar, ik moet zeggen: ze ruiken nu heerlijk fris! Niet parfum fris gelukkig, nee, gewoon heel neutraal. Er is geen naar geurtje overgebleven.

En ook voor transpiratiegeuren werkt het perfect. Ik heb dit een paar dagen later namelijk ook getest en waarachtig, alles was verdwenen. Nou ja, de geur, niet het kledingstuk! 😉 Want dat is ook wel heel fijn aan dit middel. Het is niet agressief, het bleekt niet en je wasgoed wordt er niet door beschadigd.

Conclusies

Het product is makkelijk in gebruik en het werkt! Dat is niet onbelangrijk natuurlijk. Het fijnste vind ik echt dat het geen geur achterlaat. Dus ook geen sterke wasmiddelgeuren die vaak heeeeel overweldigend kunnen zijn. Het is volledig neutraal en dat ‘ruikt’ op zichzelf al heerlijk.

Geef je op en win!

HG heb ik gevraagd of ik, speciaal voor jullie, een pakket met ECO producten mag weggeven. En dat mag! Sterker nog, ik mag er 5 weggeven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je naam en e-mailadres achterlaten. Ik maak dan binnenkort bekend wie het pakket helemaal gratis thuisgestuurd krijgt. Maar doe snel mee, want de winactie blijft niet lang online staan.

Bekijk hier mijn test!

Video afspelen