Ramen zemen en glaswerk schoonmaken

Ramen zemen, glazen tafels schoonmaken, het kunnen knap lastige klussen zijn. Vooral als je ze streeploos schoon wil hebben. Tijd voor een test dus! Dit keer is dat de glasreiniger van HG ECO.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Ons huis zit vol met glas waar vettigheid op te zien is. Ik ben dus heel benieuwd of deze nieuwe test gaat slagen. Deze week doe ik dat met de HG ECO glasreiniger.

Nu zullen jullie zeggen: ik gebruik gewoon een soppie met een ui, wat allesreiniger, afwasmiddel en ammonia. Maar, er zijn ook voldoende mensen die gewoon een product willen gebruiken waarmee ze direct resultaat hebben. Terecht, want we hebben een druk leven en niet altijd de tijd of het geduld om het op de ouderwetse manier te doen. Voor die mensen kan deze glasreiniger dus een uitkomst zijn.

Zacht voor je portemonnee én het milieu

Nu heb ik al meerdere malen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen uitgeprobeerd, maar steeds stelden ze me teleur. Waarom? Omdat je meestal hartstikke veel moet gebruiken voor een beetje resultaat. Gelukkig is dat bij de HG ECO schoonmaakmiddelen niet het geval. Het is heel geconcentreerd en effectief, dus je hebt er maar weinig van nodig. Dat is fijn voor je spaarpotje, want je doet er lang mee. En, als je tegelijkertijd ook een middel gebruikt zonder al die nare toevoegingen, dan is dat dubbel zo fijn!

Win een gratis HG ECO pakket!

HG ECO en Marja met alle producten

Testresultaten

Gebruik je al een glasreiniger? Dan zul je het misschien wel herkennen: die blauwe gloed over je glas na gebruik van het middel. Dat komt door de chemische toevoegingen die je het liefste niet zou gebruiken. Ik moet je zeggen dat ik heel blij verrast was na mijn test met de HG ECO Glasreiniger, want mijn ramen werden letterlijk streeploos schoon.

Glazen tafel en ander glaswerk

Eerlijk gezegd was ik nog nieuwsgieriger naar de reactie van mijn schoonmaakster. Eens in de week helpt ze mij in huis, want dat is wel zo gezellig. Altijd alleen bezig zijn kan heel saai worden. En mijn schoonmaakster helpt mij al meer dan 15 jaar! Haar mening vind ik dus echt heel belangrijk.

Ze vervloekt me altijd vanwege mijn favoriete glazen koffietafel, die ik overal mee naartoe sleep. Dus toen ze vorige week langskwam had ik de glasreiniger en een doek al klaarliggen voor haar! Een betere test kun je je niet wensen. Even sprayen op het glas en direct met een zachte doek uitwrijven. En klaar! In laten trekken hoeft helemaal niet, dus dat is ideaal. En mijn schoonmaakster? Die was oprecht heel erg happy met het resultaat!

Opwrijven is heel belangrijk

Het is misschien wel het meest vergeten onderdeel van schoonmaken: droogwrijven en opwrijven. Heel veel mensen vergeten het te doen, maar het is echt belangrijk. Ten eerste omdat vochtige plekken natuurlijk ook vlekken achterlaten, maar ook omdat vocht een ideale plek is voor bacteriën. Dus ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: maak altijd alles droog én wrijf het vervolgens goed op. Of het nu je vloer is, je tafel of je raam…ze zullen glanzen!

Geef je op en win!

HG heb ik gevraagd of ik, speciaal voor jullie, een pakket met ECO producten mag weggeven. En dat mag! Sterker nog, ik mag er 5 weggeven. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je naam en e-mailadres achterlaten. Ik maak dan binnenkort bekend wie het pakket helemaal gratis thuisgestuurd krijgt. Maar doe snel mee, want de winactie blijft niet lang online staan.

Bekijk hier mijn test!

Video afspelen