Ik ga naar de Huishoudbeurs 2020

Ja, ik ga naar de Huishoudbeurs 2020! Heb er nu al zoveel zin in. En vanaf deze week deel ik ook leuke tips via de Huishoudbeurs.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Inderdaad, ik ga naar de Huishoudbeurs 2020! Ik heb er nu al zo’n zin in. Je hebt afgelopen week waarschijnlijk al op mijn Facebook en Instagram gezien dat ik het heb aangekondigd. En deze week is ook mijn eerste tip via de Huishoudbeurs gedeeld. Dus je wordt er nu waarschijnlijk al een beetje gek van 🙂 bij voorbaat mijn excuses.

Maar vandaag heb ik even een keer geen tip voor je. In plaats daarvan een korte video over mezelf. Jullie kennen mij natuurlijk van het RTL4 programma ‘Hoe Schoon Is Jouw Huis?’, dat ik samen met mijn moeder presenteerde. Maar ik heb meer gedaan. En het leek me leuk dit verhaal ook te vertellen. Dan leren jullie me eens wat beter kennen. 

Huishoudbeurs 2020

En wat betreft de Huishoudbeurs 2020. Ja, ik zal er 9 dagen lang weer bij zijn. Terug van weggeweest kun je zeggen! Jarenlang heb ik op de beurs gestaan met heel veel plezier. Zowel voor mezelf als later ook voor het programma, dat destijds gesponsord werd door Sorbo en Blue Wonder. Maar volgend jaar sta ik er helemaal voor mezelf. En het wordt leuk! In de tussentijd ga ik voor de Huishoudbeurs iedere maand leuke tips maken en delen. En zal ik jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle nieuwe dingen waar ik mee bezig ben. Zo ben ik een nieuw boek aan het schrijven én een nieuw product aan het ontwikkelen. Spannend allemaal!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn tips, tricks en nieuwtjes? Volg mijn Facebook pagina, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of volg mijn Youtube kanaal voor mijn wekelijkse videotips! En wil je je alvast opgeven voor de Huishoudbeurs 2020? Dat kan! Ga naar de website van de beurs en schrijf je in, dan krijg je bericht in november zodra je met een speciale korting de eerste kaarten kunt kopen! Doen hoor.