Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Met een bewogen jaar achter de rug ben ik klaar om weer lekker aan de slag te gaan. Dus, let’s go!
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0

Ja ja, daar ben ik weer. Na een turbulent 2022 pak ik de draad weer op. Ik ben een jaartje afwezig geweest omdat er privé veel is gebeurd. Met diverse dierbaren – familie én vrienden – die kort na elkaar overleden, was ik even helemaal uit het veld geslagen. Soms gaat je dat domweg gewoon niet in de koude kleren zitten.

Nieuw begin

Maar, ik heb het gelukkig achter me kunnen laten. Tijd dus om de draad weer op te pakken met mijn website, mijn socials én mijn tips. Ik ben namelijk nog lang niet uitgesproken over dit onderwerp. En ik hoop dat jullie dat ook nog niet zijn! Wel ga ik het anders aanpakken. Dat zal ik kort even uitleggen.

Thematische aanpak

Voorheen gaf ik iedere woensdag een tip over steeds weer een ander onderwerp. Leuk, maar ik wil toch wat meer orde en netheid aanbrengen in mijn berichten. Plus, het lijkt me nu zo fijn om onderwerpen meer uit te kunnen diepen. Eigenlijk wil ik meer een naslagwerk maken.

Dus, vanaf nu ga ik iedere maand één thema behandelen waarbij ik een video maak, artikelen schrijf en doe wat er maar in me opkomt. Maar wel allemaal over dat ene onderwerp. Volgende maand is dat: de vloer. Daar valt namelijk al heel veel over te vertellen. Welke vloeren zijn er? Hoe behandel je ze? Wat gebruik ik ervoor?

Nieuwe look

Dat is echter niet het enige. Ook mijn website heb ik een nieuw en frisser uiterlijk gegeven. Ook het menu is hopelijk overzichtelijker geworden voor iedereen. Los van de columns heb ik het vanaf nu ingedeeld op: huisje, boompje én beestje. Dus alles wat in huis is (huisje), alles wat met de tuin te maken heeft (boompje) én niet te vergeten alles wat met onze huisdieren te maken heeft (beestje). Ik kreeg namelijk ook regelmatig vragen toegestuurd over onze vierpotige vriendjes.

Dankbaar

En ja, natuurlijk beantwoord ik ook nog steeds zoveel mogelijk van jullie vragen. Dus blijf die stellen als je ze hebt. Ik doe m’n best om ze allemaal te beantwoorden. Maar vergeef me bij voorbaat als dat niet altijd lukt! Ik doe m’n best. 

Voor nu, dank dat jullie zo trouw zijn gebleven, ondanks mijn afwezigheid. Iedere maand zag ik velen van jullie nog steeds op mijn site én mijn socials. Ik vind het zo fijn om zo’n lieve schare volgers te hebben die mij door dik en dun steunen. We gaan er een prachtig jaar van maken samen!

Liefs,

 

Marja kus