Mijn hoofd in de supermarkt, dat blijft een rare gewaarwording

Het is alweer even geleden ik hier tips heb gedeeld via mijn website Schoonmaken met Marja. Dat komt omdat ik een drukke periode achter de rug heb met het afronden van het programma ‘Koffietijd’, maar ook met een vroege vakantie voor mezelf.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Ik vond het wel weer eens tijd om mijn koffertje te pakken en er eens op uit te gaan. Even alles opzij zetten, alle zorgen vergeten, alle stress ontladen en vooral te genieten van rust. Opladen mag je het ook noemen, want er staat weer heel heel heeeeel erg veel te gebeuren! Zo staan er twee heel mooie samenwerkingen te wachten waar ik deze maand mee van start ga én toen ik terugkwam van mijn vakantie lag er ook alweer een uitnodiging op me te wachten van de ‘opvolger’ van Koffietijd. Niet op TV maar wel online! Spannend allemaal.

Lekker werken na mijn pensioen

Maar terwijl ik alweer thuis ben van vakantie (en de volle regenlaag over me heen laat komen) gaan de meesten van jullie nu lekker weg. Heel erg verdiend zou ik zeggen. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben, heerlijk uitrusten, ontspannen en straks met volle energie terugkomen en aan de slag gaan. Want ja, werk hoort erbij, maar is ook verschrikkelijk leuk als je iets doet waar je echt van houdt.

Tegenwoordig ontvang ik mijn AOW, nu ik 67 ben geworden. Dat klinkt als een mijlpaal waar de meeste mensen tegenop zien. Nou, ik niet! Om eerlijk te zijn keek ik er een beetje naar uit. Het is een soort last van m’n schouders, want werken doe ik nog steeds. Maar niet meer voor de centjes, wel voor mijn plezier. Werken is namelijk ook mijn hobby en het motiveert mij enorm om jullie nu nog meer van dienst te zijn met tips, tricks en vooral antwoorden op jullie vragen. Die zijn er namelijk te over.

Mailcontact met jullie

Iedere woensdag deel ik niet alleen tips hier op mijn blog, maar ook via AD Wonen. Daar sturen jullie ook altijd weer talloze vragen in. En wat ik misschien nog wel het allerleukste daaraan vindt is het rechtstreekse contact wat ik daardoor met jullie heb. Met sommigen heb ik zelfs heel erg leuk mail contact gekregen en kan ik helpen met lange termijn oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen thuis. Een vraag die ik daar altijd weer bij krijg is: “Welke producten gebruik jijzelf Marja?”

Voorheen probeerde ik altijd neutraal te blijven, want ik dacht altijd bepaal zelf maar wat het beste voor je werkt. Allemaal leuk als je de tijd hebt, zoals ik 😊, om alle producten eens uit te proberen. Maar waarom zou je? En toen ik onlangs werd gevraagd door een bedrijf of ze mijn afbeelding op hun verpakking mochten zetten, alsof ik mijn goedkeuring had gegeven aan hun product, begon er bij mij een lampje te branden. “Nee” was mijn antwoord. Dat mag zeker niet zomaar, want dan wil ik het product eerst testen en zeker weten dat het goed is.

Als ik mijn goedkeuring geef aan een product, dan moet ik er ook echt 100% achterstaan én moet ik het zelf gebruiken. Want stel dat iemand bij mij thuis op bezoek komt en mijn keukenkastje open trekt, dan moeten daar dezelfde producten staan. Anders zou ik natuurlijk geen knip voor de neus waard zijn, zou mijn moeder zeggen.

Mijn favoriete producten

Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb het product getest en afgezet tegen haar concurrenten. En ja, binnenkort verschijnt mijn eerste goedkeuring op de verpakking van dit product. Ik kan je zeggen, het is toch een beetje raar dat mijn hoofd straks in de supermarkt ligt. Ik denk dat ik met hoed en zonnebril boodschappen gaan doen, want de laatste keer dat mijn hoofd aan een flesje hing kreeg ik allemaal rare blikken van mensen die mij aanstaarden.

Maar ja, als het product goed is dan wil ik dat best met iedereen delen. Mijn favoriete producten dus. Ik heb er zelfs al een naam voor bedacht: Marja’s Favorieten. En dames en heren producenten: kom maar op met de uitdaging. Als je het aandurft om je product door mij te laten testen, laat het dan vooral weten!

Nou ja, voor deze maand eerst lekker genieten van die welverdiende vakantie. Ga goed voorbereid op reis (daar heb ik volgende week nog tips voor!) en blijf vooral veilig. Zowel qua gezondheid, als qua omgeving. Geniet ervan!