Opruimtips voor goed georganiseerde kasten

Psssstttt, mijn geheim voor mooi opgeruimde kasten? Nou met deze opruimtips zien je kasten er altijd mooi opgeruimd uit. Wie wil dat nu niet?!
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Opruimtips te over in mijn hoofd, maar de belangrijkste vind ik zelf altijd deze: koop opbergmandjes. Ik maak geen grapje, ik bedoel het zoals ik het zeg. Het mandje is misschien wel het meest ondergewaardeerde item dat je kunt kopen. Blokker, Hema, Ikea, iedere winkel heeft ze wel in verschillende vormen en maten. Mijn advies, ga direct naar de winkel en doe het. Je zult me even dankbaar zijn 😉

Opgeruimd staat netjes!

Tja, laat ik nou maar eerlijk zijn, ik ben niet zo’n poetsvrouw die alles strijkt, alles opvouwt en met een lineaal er langs in de kast legt. Niets mis natuurlijk met mensen die dat wel zo doen, zoals mijn moeder, maar ik hou van praktische oplossingen die werken én die lekker economisch zijn! Ik vind het belangrijk dat mijn kasten in huis gewoon lekker opgeruimd zijn. Overzichtelijk, georganiseerd en alles goed vindbaar. Dan hoeft dat bloesje of dat truitje niet perfect te liggen. Het ligt wel bij de juiste kleur én op de juiste plek. 

Opruimtips voor iedere kast

In mijn kledingkast probeer ik alles wel op kleur netjes en georganiseerd in de kast te leggen. Blauwe broeken en spijkerbroeken bij blauwe en licht blauwe truitjes, wit bij wit en noem het maar op. Ik leg mijn broeken dan aan de linker kant en een of twee mandjes aan de rechter kant. Zoals je in mijn video hierboven kunt zien is dat heerlijk opgeruimd. Maar ook in mijn andere kasten gebruik ik hetzelfde principe. Mandjes met vervolgens een eigen indeling. Dus in mijn schoonmaakkastjes onder het aanrecht een mandje met ‘natte spullen’ en een mandje met ‘droge spullen’. Lekker opgeruimd dus!

Op de hoogte blijven!

Nou, ik hoop dat je weer wat aan mijn tips hebt gehad! Ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar wat jullie allemaal nog voor handige tips en tricks hebben. Deel ze hieronder, of op mijn Facebook pagina. En wil je op de hoogte blijven van meer handige schoonmaaktips? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of volg mijn Youtube kanaal voor mijn wekelijkse tips.