Er warmpjes bij zitten deze herfst

Wie wil dat niet? Er gewoon lekker warmpjes bij zitten in je tuin. Daarom heb ik onlangs terrasverwarming aangeschaft voor in mijn tuin.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0

Tja, ik denk dat we mogen zeggen dat de zomer toch wel al voorbij is. Ik vind het in ieder geval alles behalve warm! Maar ik wil wel nog zo lang mogelijk van mijn leuke tuin genieten.

Geef mij maar verwarming

Een kaarsje aansteken, hoe leuk ik ze ook vind, is echt niet genoeg als ik er nog lekker warmpjes bij wil zitten. Ik zeg: tijd voor heuse terrasverwarming. Laatst was ik bij een vriendin lekker wat gaan eten en toen we druk kletsend opeens in de gaten kregen dat het toch al best laat was én koud, toen drukte ze even op een knopje en oooooooh, het was heerlijk! Nou, dat bracht me op het idee om er ook één aan te schaffen.

Waar plaats je het?

Maar waar moet je op letten bij het kopen van een verwarming voor je terras? Allereerst is belangrijk te kijken naar wat voor soort overkapping je hebt en hoe groot die is. Dat wil zeggen, als je die hebt natuurlijk. In de meeste gevallen kun je het beste een terrasverwarmer met een metalen behuizing kiezen. Die kun je veilig buiten gebruiken. Ook een afstandbediening is handig, want dan kun je de terrasheater hoog ophangen en onbezorgd genieten van een warm en comfortabel buiten zijn.

Voldoende warmte

Let bij het plaatsen ook op de plek waar je de terrasverwarming plaats. Hou rekening met zaken als wind. Is het winderig in je tuin? Op zich is dat niet erg, toch zal de kracht van de warmte iets afnemen. Dus kun je een plek uitzoeken waar het de minste wind vangt? Doe dat dan zodat je optimaal kunt genieten van die lekkere warme lucht.