Huis afstoffen met een oude sok

Het huis afstoffen met oude sokken
Het huis afstoffen doe ik altijd met een oude sok! Deze methode is heel handig, want je gooit ook nog per ongeluk iets breekbaars omver. Dus gooi nooit je oude sokken weg, maar geef ze een tweede leven. Je zult zien dat het een groot verschil maakt!

Ik gooi nooit oude sokken weg, maar ook geen oude joggingbroeken of andere zachte stoffen. Als ik iets wil afstoffen, of ik wil iets oppoetsen, komen deze materialen heel goed van pas. Het is namelijk hartstikke handig om een oude sok te gebruiken bij het afstoffen.

Afstoffen met een sok

Het handigste van een oude sok is dat je deze om je hand kunt doen. Ik doe dus altijd twee sokken om mijn handen en gebruik deze om alles af te stoffen. Vooral de voorwerpen die ik in huis heb staan, zoals lampen, beeldjes, vazen of potten. Je komt eigenlijk overal tussen én terwijl je aan het afstoffen bent heb je het voorwerp stevig vast. Het kan dus ook nooit omvallen. Bovendien verplaats je het stof niet, zoals bij een plumeau. Het stof blijft, ook door de warmte van je handen, in de sok zitten en je kunt deze vervolgens weggooien of opnieuw wassen. Tijdens het afstoffen kun je de sok omdraaien voor een nieuw schoon stuk, of binnenste buiten keren. Nou, is dat nu niet super handig?!

Volg mij op Youtube!

Iedere woensdag is het Super Sop Woensdag en deel ik een nieuwe tip via mijn Youtube kanaal. Abonneer je dus ook en blijf op de hoogte van mijn tips en tricks!

Swiffer Duster, ik ben fan!

Nee, ik word niet betaald door Swiffer! Laat ik daar heel duidelijk in zijn. Uiteraard mogen ze me altijd bellen, want een goed product verdient het om de credits te krijgen die ze écht mogen hebben van mij. Ik ben een enorme fan van Swiffer. Het doet namelijk echt wat het belooft. Ik gebruik het vooral om bij plekken te komen waar je niet zo één twee drie komt. Bijvoorbeeld bij het plafond, of lage plekken waar je voor zou moeten bukken. Het is zacht materiaal en het goede is dat het stof zich ook bij dit product niet verplaatst. Het blijft in de Swiffer zitten. Dus voor het snelle afstoffen, waarbij je ook niet het risico wil lopen dat je iets omstoot gebruik ik mijn Dustertje. Je hebt ze ook voor de vloer. Dus voor ieder wat wils!

Blijf op de hoogte!

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Of misschien hebben jullie ook handige tips waarmee jullie het huis helemaal afstoffen? Laat hieronder een berichtje achter of deel je ervaringen op mijn Facebook pagina. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Vind ik ook leuk 🙂

Boodschappenlijstje

Voor wie nog even wil weten welke spullen ik gebruikte bij het afstoffen van mijn huis, dit is mijn boodschappenlijstje:

👉 Swiffer Duster XXL: http://bit.ly/36X0sqk
👉 Swiffer Duster navul stofdoekjes: http://bit.ly/33NoiTP
👉 Swiffer vloerreiniger: http://bit.ly/2NBY4h9

Deel dit artikel:

Advertentie

Wat anderen nu lezen

Scroll naar boven
Marja-profiel-transparant

Ik maak gebruik van cookies om je website ervaring te verbeteren. Als je dit niet wilt, klik dan op weiger.