Stickers verwijderen van glas of hout

Als we stickers verwijderen blijven er meestal stickerresten achter. Daarom heb ik een heel makkelijke tip om de resten in een handomdraai weg te krijgen.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0
Video afspelen

Stickerresten, het is heel storend en heel lastig om zo met je nagel te verwijderen. Dat geldt niet alleen voor je tafel, je raam of je muur. Ik erger me ook altijd rot aan prijsstickers die je er nooit in één keer vanaf krijgt. Maar, de oplossing om stickers te verwijderen, zonder dat er ook maar één restje achterblijft is heel makkelijk.

Stickers verwijderen met lampolie

Nou, je ziet het al: lampolie. Het is dé oplossing voor het verwijderen van stickers. Of dit nu op hout is of op glas, waar het ook zit, het gaat er vanaf. Wat je moet doen is een wattenschijfje dopen in lampolie. Vervolgens dep je dit op de plek waar de stickerresten zitten en dan zul je zien dat het zo loskomt van de ondergrond. Misschien moet je het even laten intrekken als de sticker er al een tijdje op heeft gezeten. Maar ook dan zal het lukken! Makkelijk toch?

Blijf op de hoogte!

Nou, ik hoop natuurlijk dat jullie wat aan mijn tip hebben gehad. Ik ben ook weer heel benieuwd naar jullie eigen tips en tricks. Maar nog belangrijker: heb je een vraag? Deel die dan op mijn Facebook pagina. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Vind ik ook leuk 🙂

Boodschappenlijstje

Voor wie nog even wil weten welke spullen ik gebruikte in de video, dit is mijn boodschappenlijstje:

👉 Lampolie: http://bit.ly/lampolie
👉 Wattenschijfjes: http://bit.ly/wattenschijfje