fbpx

Snel afvallen met schoonmaken

Wil je snel afvallen? Vergeet de sportschool, ga schoonmaken in huis! Met het huishouden verbrand je al snel meer calorieën dan met sport.
Eigenlijk is het heel logisch. Je bent continue in beweging, je gebruikt al je spieren én je kunt je eens goed concentreren. Het huis schoonmaken is een gezonde activiteit. Natuurlijk moet je dat wel ondersteunen met gezond eten en niet met tal van taartjes of andere snacks. Maar als je dat doet is snel afvallen ‘a piece of cake’! Maar wel een gezonde piece of cake dus.

Calorieën verbranden, snel afvallen

Stofzuigen levert al snel een winst van maar liefst 375 calorieën op. De kast afstoffen 250 calorieën. En de ramen zemen 200 calorieën! Dus met drie heel normale handelingen heb je in no-time al meer dan 800 calorieën verbrand. En dan moet je nog andere huishoudelijke taken verrichten. Zie je wel. Het huishouden doen is topsport!

Meer handige tips?

Wil je meer handige tips en tricks voor het huishouden? Mijn Grote Super Sopgids staat er vol mee! En, met handige Vlekkenwijzer in mijn boekje heb je voor iedere vlek een oplossing.
deel deze tip:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Vergelijkbare berichten

CV problemen verhelpen

Problemen met de CV verhelpen

Hoe verhelp je de meest voorkomende problemen met je CV, zonder dat je daar meteen iemand voor hoeft te bellen? Ik heb een paar tips.

Goud en zilver schoonmaken doe je zo

Goud en zilver schoonmaken doe je zo

Gouden sieraden schoonmaken, ik heb daar een heel makkelijk trucje voor. Goud kan namelijk best vies worden en we willen dat het bling blinkt!

Kerrievlekken verwijderen

Kerrievlekken verwijderen doe je zo

Kerrievlekken verwijderen is makkelijker dan je denkt. De kleur van de geelwortel die erin zit is heel hardnekkig. Toch is er één methode die goed werkt!

Nieuwsbrief
.
advertentie
Marja-profiel-transparant

Ik maak gebruik van cookies om je website ervaring te verbeteren.
Als je dit niet wilt, klik dan op weiger.