Snel afvallen met schoonmaken

Snel afvallen met schoonmaken
Wil je snel afvallen? Vergeet de sportschool, ga schoonmaken in huis! Met het huishouden verbrand je al snel meer calorieën dan met sport.
Eigenlijk is het heel logisch. Je bent continue in beweging, je gebruikt al je spieren én je kunt je eens goed concentreren. Het huis schoonmaken is een gezonde activiteit. Natuurlijk moet je dat wel ondersteunen met gezond eten en niet met tal van taartjes of andere snacks. Maar als je dat doet is snel afvallen ‘a piece of cake’! Maar wel een gezonde piece of cake dus.

Calorieën verbranden, snel afvallen

Stofzuigen levert al snel een winst van maar liefst 375 calorieën op. De kast afstoffen 250 calorieën. En de ramen zemen 200 calorieën! Dus met drie heel normale handelingen heb je in no-time al meer dan 800 calorieën verbrand. En dan moet je nog andere huishoudelijke taken verrichten. Zie je wel. Het huishouden doen is topsport!

Meer handige tips?

Wil je meer handige tips en tricks voor het huishouden? Mijn Grote Super Sopgids staat er vol mee! En, met handige Vlekkenwijzer in mijn boekje heb je voor iedere vlek een oplossing.
deel deze tip:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email

Vergelijkbare berichten

Muggenbeten voorkomen

Muggenbeten voorkomen en behandelen

Muggenbeten voorkomen, hoe doe je dat? Waarom vallen ze jou wel lastig en die ander niet? Het kan aan meerdere dingen liggen, maar gelukkig kun je ook meerdere dingen doen. Met deze handige tips kun je straks in ieder geval weer rustig slapen!

Slaapkamer geheimen

Mijn slaapkamer geheimen onthuld!

Na al die jaren onthul ik eindelijk mijn slaapkamer geheimen! En ze zijn niet mals kan ik je verklappen! Hopelijk heb je er wat aan in je eigen slaapkamer.

Nieuwsbrief
advertentie