TV scherm schoonmaken zonder beschadigingen

Het tv scherm schoonmaken zonder dat je deze beschadigt? Ik heb dé oplossing hiervoor. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een watje en een kopje thee.
0 keer gedeeld
0
0
0
0
0
0
0
Die thee zet ik niet voor niets. Je zult wel denken gaat Marja met een kopje thee eens rustig zitten nadenken hoe ze dit probleem aanpakt? Nee hoor, integendeel. De thee gaat mij helpen bij het tv scherm schoonmaken. Maar ook bij al die andere klusjes. Ik leg het uit.

TV scherm schoonmaken met thee

Ja, je leest het goed. Thee is de ideale schoonmaakhulp voor kwetsbare oppervlakten, zoals het scherm van je tv, je tablet of mobiel. Waarom? In thee zit de stof theïne. Eigenlijk is het hetzelfde als cafeïne in koffie…maar dan in thee. En omdat het een soort zuur is helpt het je bij de schoonmaak. Zonder je dure tv, mobiel of andere apparatuur te beschadigen. Ik zet gewoon een pot thee, schenk voor mezelf een kopje in en gebruik de rest voor het poetsen. Neem gewoon een watje, doop het in de thee en maak het apparaat schoon dat je schoon wil hebben. Het is ideaal voor schermen, mobieltjes, maar ook de afstandbediening, of je toetsenbord. Wist je trouwens dat er vaak meer bacteriën in het toetsenbord van je computer zit dan op de bril van je wc? Denk daar maar eens over na 😉

Vliegen en vliegenpoepjes

Maar weet je waar thee ook ideaal voor is, dode vliegen en vliegenpoepjes. Het wordt weer warmer en die nare beesten vliegen weer overal rond! We kennen allemaal wel die kleine vlekjes van dode vliegen of vliegenpoepjes. Jak! Maar wat voor je tv scherm werkt, werkt ook bij deze nare beesies. ‘s Zomers zit je auto ook meestal onder de vliegjes en vliegenpoepjes. Dus je tv scherm schoonmaken met thee is niet het enige, ook je autoruit of andere plekken waar die vliegjes zitten.En laten we al helemaal niet beginnen over fruitvliegjes. Daar zitten onze keukens straks ook helemaal vol mee! Als je wilt weten wat je daar tegen kunt doen doen moet je mijn tip tegen fruitvliegjes maar eens bekijken!

Meer weten?

Nou, ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt gehad. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar wat jullie allemaal voor handige tips en tricks hebben. Deel ze hieronder, of op mijn Facebook pagina. En wil je op de hoogte blijven van meer handige schoonmaaktips? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Bekijk meer tips!